24 maj 2009

Så synd

Som jag skrev tidigare så skulle jag ju åka på fotboll ikväll. I Vinninga trodde jag men en stund innan jag skulle åka iväg så ringde min kompis, vars son spelar i laget som skulle spela, o sa att det var i Saleby och inte i Vinninga. Lite snurrig var hennes förklaring, lugnt sa jag - är van vid det nu (ta inte illa upp) :-))
Jag o lillebror kom iaf iväg till rätt ställe. Motståndarlaget var från Vinninga. I halv lek stod det 0-7, tror jag. Inte så kul för killarna, de är ju bara 9-10 år gamla. Efter andra halvlek och i slutresultat så stod det 0-14, tror jag. Det kan inte vara så kul. Jag tyckte dom kämpade på bra i andra halvlek, det är bara att ta nya tag nästa match.
Vi åkte med kompisarna hem en sväng efter matchen. Kollade läget lite runt campingen vi ska bo på när vi är i Skene om baratvå helgen. Ska bli så kul. Längtar! (speciellt till lördagen o Ullared)

Nu är det dags för veckans höjpunkt, nämligen Supernatural. Lika spännande varje gång.

Hejhej

Helgen som vart

Det har som vanligt full fart hela helgen. Känns som om man aldrig är hemma numera :-))
I fredags jobbade jag ju först 7-14.30 och sen natten. Det gick över förväntan att göra natten, somnade inte en enda gång "hehe" :-)) Det var en otroligt lugn natt. Men var faktiskt väldigt trött då jag åkte hem vid halv åtta i går morses. Kändes som jag körde i sömnen. Det var med glädje jag kröp ner i min säng vid åttatiden. Ställde kl på ringning vid 14 då vi skulle ha kalas vid 16. Vaknade givetvis redan vid halv två men låg o drog mig en halvtimma. Var fortfarande väldigt trött.

Kl 16 var det dags för lite kalas (för mig eftersom jag fyllde år i Tisdags). Det var den närmaste släkten som kom, brukar vara så. Vi blev iaf 11 stycken. Jag fick ett presentkort på Guld & Silver av mormor o morfar och ett presentkort på Kappahl av mina kusiner med respektive, min faster o hennes man och farmor. Jag är nöjd :-)) Kommer väl till pass. På Guld & Silver så ska jag köpa ringar.

Mitt kusinbarn Dennis, inspekterar altantrappen
Han är en riktig liten huligan, inte still en ena sekund :-))

Vi bjöd på lite bullar o kakor o sen en toscatårta. Mm, va gott det var (speciellt mormors bullar)
Men vad jag var trött igår kväll, fy, jag satt bara o gäspade hela tiden men trots det så gick jag inte o lade mig förrän vid ett.

Idag har jag badat Dixie. Är alltid lika kul att se henne efter badet, hon får tokstoll :-)) Nu ligger hon o sussar gott i min säng (favoritplatsen är uppe vid kudden)
Det är inte alltid kul att vara vovve,
men ren o fin blev hon iaf

Man brukar använda handduk men Dixie använder sig av mattan :-))

Favoritplatsen i mattes säng

I em så ska jag o Robin åka på fotboll. Linus ska spela i Vinninga. Det ska bli kul. Annars en lugn kväll, vilket behövs då jag nu ska jobba sex dagar nästkommande vecka. Puh, blir jobbigt men en lycka när lönen kommer nästa månad :-))

Hej på er!