12 augusti 2009

Inte-Må-Bra-Dag

Vaknade imorses med världens illamående och magont. Tänkte med en gång att jag åkt på matförgiftning då jag åt kebeb igår kväll, det är ju rötmånad nu. Pallrade mig iaf ur sängen då jag skulle jag vara på jobbet kl 7. Kunde inte med att ringa o sjukanmäla mig. Jag tänkte att det kanske skulle gå över under dagen men det har inte gett sig alls, mår fortfarande illa, magontet har släppt. Under dagen har jag oxå känt att jag fått ont i huden, den är väldigt känslig då jag knappt kan röra den och kläderna skaver emot den. Inte skönt alls. Har oxå lite halsont, så det fattas ju bara att man blir sjuk nu när man ska fest i helgen :-S Hoppas jag mår bättre imorgon.

Nu ikväll så har vi vart på korthållsskytte i Levene, det var dags för den tredje o sista kretsserien. Vi var några stycken som var där, jag sköt dock inte. Klarar inte av att ligga på backen med min rygg och det är roligare att titta än att skjuta, jag håller mig till luftgevär. Längtar till den säsongen, inte långt borta nu :-))

Hade tänkt kolla på Scotts i Stadsträdgården men när vi kom in till sta´n så fanns det inte en enda parkering på flera km avstånd så vi hoppade det.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen o kolla på en bra film o sen ska jag sova, ska ta en riktigt lång sovmorgon imorgon men behöver storstäda så det får inte bli för lång sovmorgon.

Ha en riktigt god natt. Nattinatti!