20 september 2008

Riktigt trökigt...men lite ljus i mörkret

Ja, när man är den ende föraren som är fullpoängare denna dag så förstår jag att man är riktigt arg och besviken då man endast kommer till första kurvan i A-finalen.
Detta fick "Svinto" idag uppleva när han tog starten i finalen, körde i en håla på banan och knäckte framvagnen :-( SÅ TRÖKIGT!!! Det var inte nog med detta. Vi lade fem bud på hans bil i hopp om att få behålla den men sammanlagt så var det tretton bud. GRATTIS tänkte vi, det går aldrig. NÄPP, som sagt, bilen gick till en stolle uppe i Kumla.
Men vi hade ju iaf lite ljus i mörkret för innan Stefans korta sejoure i A-finalen så hade våran "fartdåre" Zälle vunnit B-finalen och detta mot endast en motståndare. Var från början tre bilar men efter första varvet så bestämde sig en av bilarna att inte gå mer. Så var dom bara två kvar. Zälle ledde med många, många metrar från start till mål så man tyckte ju lite att han kunde slå av lite på farten men gjorde han det??? NÄHÄ DÅ, full gas ända in i mål. Ingen rolig final men en seger är en seger. Grattis till dig!