04 augusti 2009

Jaha...

då var det dags att återigen jobba. Börjar halv fyra ikväll och jobbar till halv tio. Det är alltid skönt med sovmorgon. Sov länge idag, gick inte upp förrän vid elva men kom inte heller i säng förrän vid halv två igår så det är förklarligt. Dagen igår bestod av typ ingenting, åkte hem till mamma vid ca tolv för att gå ut med vovven. Var sedan där till fyra då jag åkte o hämtade mamma på jobbet. Skulle egentligen ha lämnat hem gräsklipparen till mormor o morfar men struntade i det, gör det imorgon istället. Var hemma hela kvällen igår, en komis undrade om jag vill följa med till måndax men känner att jag inte riktigt har ekonomin till det just nu. Kanske nästa gång.

Vart tog den där solen ägen som var här i söndags? Det är ju inte ovanligt att det regnar när man är ledig o att solen skiner då mna jobbar. Hoppas att den kommer tillbaka på torsdag för då är jag lite ledig igen.

Nu ska jag försöka göra lite lunch, blev ingen frukost idag eftersom det blv sovmorgon istället. Ha en fortsatt trevlig tisdag...
HejHej!