15 september 2008

En kanonkul helg!!!

I Lördags var jag på Kräftskiva/Fördelsedagsfest hos Karin, Tilda & Bella. Så himla kul. Mycket roligt folk. Vi åt, drack och hade det trevligt. Sjöng gjorde vi också. Hade ju tänkt att ta det lugnt eftersom jag skulle till Falköping på söndag morgon för att se på folkrace men redan vid niotiden så var jag i bra form :-) Detta tack vare Therese & co. Tack snälla ni :-)
Kom iväg hemåt, eller iaf till Härene där jag skulle, vid halv ett. Tanken på att man skulle upp tidigt var inte så rolig då :-S

Klockan fem på söndag morgon vaknade jag, USCH säger jag bara och det säger nog allt, eller hur? Mådde inget vidare iaf.
Vid kvart över sex kom jag iaf ur sängen för att göra mig iordning. Detta skulle inte bli en rolig dag.

Vi kom i väg vid sjutiden. Mot Falköping med bil, ungar och så jag :-) Oh, det var en kall morgon. När man klev ur bilen när man väl var där så var det som att man klev in i en frysbox. Vi var en aning sena. Jimmy, Zälle o Robban var redan där, liksom många andra förare.
Första starten gick vid tio. Gick bra för de flesta av våra förare hela dagen. Men kan inte förstå hur dom gör när dom sätter ihop heaten, vi hade tre av våra förare i samma heat en gång. Hur funtade är dom som gör heatena? Men det gick bra iaf.
Stefan, Jimmy o Zälle var i A-final. Tyvärr så rasade motorn på Stefan bil så det blev ingen körning i finalen.
Jag var så nervös innan A-finalen, är alltid det när det är någon av våra killar som kör i finalen o det spelar ingen roll vem det är, bara det är rosa :-)
Starten till A-finlen gick. Jämt i första sväng sen tog Jimmy ledningen och höll den ända in i mål. Zälle låg trea men fick punktering och sen stannade bilen, han slutade fyra. Stefan blev sexa trots att han inte kom till start.
GRATTIS till Jimmy. Mycket bra kört. Även Zälle gjorde en bra tävling. Till Stefan säger jag: "Du tar igen detta genom seger i Laxå på lördag"

PINK POWER ÄR BÄST!!!

Detta var en liten rapport från helgen. Hade en kanonhelg men är lite trött idag :-) Men det är det värt. Ska försöka lägga in lite bilder så snart som möjligt om datorn vill vara med.

Kram på er!