06 maj 2010

Oj, va tiden går :-S

Ojdå, det var ett tag sen jag var här ser. Jag lever iaf o livet går sin gilla gång. Allt är som vanligt, nästan iaf. För tre veckor så ändrades mitt liv. Jag o en jobbarkompis var på kroppsscanning. Fy deprimerad man va när man kom därifrån. Man fick veta i vilket skick kroppen var i o vilken ålder man egentligen hade. Usch, ja det va riktigt jobbigt. Efter den dagen så har jag vart ute o gått varje dag o även kommit igång på gymmet. Nu är det riktigt kul att komma ut o motionera. På tre veckor har jag tappat tre kilo så jag tycker det funkar bra. Målet är nämligen 6 kg till juli :)

Idag har det vart en så´n där riktig skitdag trots att den började bra. Jag o Ulle gick 5 km i Råda och efter det så blev det lite inköp i sta´n, bl a lite blommor att plantera ute. Kom hem och skulle klippa gräset o det var väl inga problem förän jag skulle göra en sväng, då funkade inte ratten. Styrvajern hade gått av, inte så kul. Den är nämligen väldigt dyr. Tänkte att jag istället skulle köra med trimmern runt träden och brunnarna, ja tog tråden slut i den. Tog då fram trädgårdssaxen o skulle klippa kanterna på gången fram till huset, klipper mig då i fingret. Aj! ;-( Som sagt: En riktig skitdag.
Som tur va så slutade den bra. Min hyresvärd Henrik kom o klippte gräset och har även börjat gräva inför den nya altanen som ska byggas på gaveln av huset :)
Mina hyresvärdar är guld värda. Tack för allt!

Nu blir det tv:n en stund innan det är läggdags. Jobbar kväll imorgon så det blir nog en promenad innan det, funderar på Råda igen men vet inte om jag orkar det. Kanske blir en här hemma oimkring istället.

Hejhej!!!