06 september 2008

Varför kunde det inte fått bli en A-final???

Har vart i Jönköping på folkrace idag. Åkte med Stefan kl halv sex imorses. Trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag var men så fort man satt sig tillrätta i bilen och åkt drygt två mil så sa det bara pang och man blev hur trött som helst :-)
Regnade hela vägen dit och slutade inte förrän vid halv ett. detta var lite jobbigt. Dels för förarna som tvingades att köra på en bana som man kunde spela vattenpolo på. Många av förarna var ganska våta om fötterna efter heaten.

Vi hade fem Lidköpingsförare med, fyra killar i ett lag och en kille i ett annat.
I "90´s laget" var Jimmy med och dom kom till en C-final. Dom vann den och gick upp i B-final. Där väntade "Ingers små tjurar", där bl a "Svinto", "Sluggo", Stefan och Zälle var med. Det var ett lag till med i den finalen men har inte det namnet i huvudet nu. Såg bra ut i starten och Jimmy tog ledningen och hans lagkamrat var med i början men bilen stannade och deras chans att gå upp i A-final försvann. "Sluggo" och hans lagkamrat var dock med och gick i mål som trea och fyra. Vi trodde då att saken var klar, att "Ingers små tjurar" hade gått till A-final. "Svinto" och Zälle rusade ner till sina bilar för att göra sig i ordning för A-final men då så hördes det i högtalarna att det var ett annat lag som fått samma poäng men bättre placering i sista heatet så det blev ingen A-final i år heller.
Det blev en 4:e plats sammanlagt, killarna var besvikna men ändå nöjda över att ha kommit så långt.

Prisutdelning och anbud, ihoppackning av grejer och lastning av bil. Kl var ca tio i sju när vi kom iväg hemåt. Var hemma vid nio.
Har vart en rolig dag men en aning vått. Som tur var klarnade det upp vid lunch.

Grattis till killarna som fick med sig en bokal hem ialla fall :-) Bättre placering nästa år. Tack till Stefan för att vi fick åka med dig.

Ska försöka lägga ut lite bilder från tävlingen imorgon.

Grattis till Lena som idag fyller 31 år.