24 juni 2009

Hålligång

06.03 slog jg upp mina ögon imorses. Sju minuter kvar till alarmet skulle ringa, ÅH va trött man blir. Jag snoozade (givetvis) tio minuter för att sedan pallra mig ur den där varma goa sänga. Knatade iväg till jobbet vid kvart i sju. Det är skönt, uppfriskande, att gå till jobbet varje morgon. Man blir piggare.
Slutade idag halv två eftersom jag hade städturen, det är ganska skönt att ha den då man endast städar o inte har omsorg av vårdtagaren. Man behöver detta med jämna mellanrum.
Då jag kom hem så var det bra att starta nedpackningen av sakerna som ska med till torpet. O de säger jag, fy f*n va saker man kan samla på sig uan att märka det. Har en byrå som jag knappt har tittat i på flera år, HERREGUD va saker. Har nästan slängt allt i den.
Åkte iväg till torpet för att diska o ställa in porslinet vi ställde där igår. Har nu ett skåp med bara glas o koppar så det lär inte gå nöd på det iaf :-))
Körde mamma o brorsan till sta´n för handledarkurs, han ska ju börja köra den där huliganen. Se upp ute på vägarna, här kommer han, Örslösas Värsting :-)) Nä, det kommer säkert gå bra men jag tänker då inte åka med förrän han har den där lappen i handen, den saken är säker.
Karin kom en sväng till torpet, inspektion vet ni, måste ju göras :-)) Fikade lite. Även Fanny o Erik tittade förbi o jag har inte ens flyttat in, har redan massa besök. Kul!

Har idag köpt ett duschdraperi, två blommor o två krukor så nu finns det iaf lite i fönstrena där borta. Kommer bli mer, var så säkra.

Nu är jag helt jättetrött efter en dag utan knappt någon stund av sittande så nu ska jag tacka för mig o säga go natt.

Go Natt!!!

Ps. Imorgon är det shopping i Trollhättan som gäller.