17 februari 2009

Oj va tiden går

Har nu märkt att jag inte har bloggat på evigheter men det har sina skäl. Har jobbat väldigt mycket det sista och sen har man ju andra intressen så det är inte lätt att hinna med allt här i världen. Kan ju dra en snabb uppdatering av vad som hänt den senaste tiden.

31 jan: 50-årskalas för mamma. Var 25 personer i vårat lilla vardagsrum, varmt men kul :-)

7 feb: Regionsfinal i Ekshärad, Värmland. Linnea kom nia utav elva (tror jag), jag o Erik kom 10 o 11 utav elva. Även om det kunde gått bättre så var det en rolig dag.

9 feb: Mamma krockar med en älg me min bil. Tack o lov går det bra med henne, men värre med bilen. Kostar 28 000 att laga den så försäkringsbolaget löser in den så nu är man på jakt efter en ny bil.

8-15 feb: Jobbar 8 dagar i sträck, kroppen är en aning seg.

Mellan allt detta så har det oxå vart sport lov, vi har haft skytte nere i vår lokal och det har vart ganska många ungdomar där. Jag hann vara där en sväng i onsdags. Kul!

Nu har livet gått tillbaka till det normala igen, jag är nu lite ledig och det är verkligen välbehövligt efter allt detta som skett de senaste veckorna. Nu lovar jag att jag ska försöka att blogga varannan dag iaf.

Kramkram Karolin