16 januari 2009

Fredag kväll

Klockan är 19.52 och jag sitter o väntar på Karin. Vi ska käka lite mat o kolla Let´s Dance. Eftersom jag är ensam hemma så är det kul med lite sällskap.

Eftermiddagen har varit lugn. Har vart en sväng hos Mikaela o pratat lite. Vi var en sväng i huset, som hennes pojkvän håller på att totalrenovera men som kommer bli jättefint när det är klart.
Sen skulle jag ha åkt ner o skjutit min serie men orkade inte så det får bli efter jobbet imorgon. Måste ju göras nå´ngång innan måndag då det ska vara inlämnat.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll. Kramkram

Arbetsintervju

Jag har ju sökt två tjänster på Bäckliden i Vinninga och idag ringde omr.chefen där och bad om en intervju. Absolut, sa jag. Detta är min första arbetsintervju så jag vet inte riktigt vad som kommer att frågas eller hur det riktigt går till. Men jag kommer i vilket fall gå dit som mig själv och göra det bästa av situationen. Man hoppas ju självklart på att man får en av tjänsterna, dels pga att jag nu är där på timme och sen att det inte är så många som söker de tjänsterna pga att det är helg/kväll tjänster.

Hoppas!!!!