18 augusti 2009

Oj då :-S

Erika var hemma här en sväng för att kolla in min nya lya. Hon hade med sig en jättefin blombukett. Tack så jättemycket.
Vi kom iväg till Överby vid tre tiden. Jag skulle ju till Cubus för att köpa leggins o så blev det men sen hamnade vi ju på Gina Tricot oxå o det vet ju alla vad det betyder, man går aldrig ut därifrån utan att köpa något. Så blev det även idag, köpte ett vitt linne. Jag har ett rosa o ett blått sådant linne men tycker om dem så nu köpte jag ett till :-)) Sen fikade vi innan vi åkte hem. Kul med en liten utflykt.
Nu ska jag kolla på en film jag köpte häromdagen, Den bästa av mödrar. Är med Maria Lundqvist så den kan nog va bra. Ha en bra kväll.
Kram på er!

Stressig dag

Har precis kommit hem o har nu slängt i mig en smörgås, jobbat mellan 7 å 13.30. Erika ska komma hit en sväng o sen ska vi till Överby, jag behöver nämligen köpa lite leggins o jag köper dessa på Cubus. Ingen rast o ingen vila :-)) Sedan ska jag hem o försöka städa ur bilen lite, inte gjort sen före Motala :-S Imorgon jobbar jag kvällen så innan jag börjar ska jag packa inför Gävle o sen ska jag tvätta bilen (förstår inte att det alltid blir jag som får göra allting jämt). Imorgon sover jag hemma hos mamma då vi ska åka tidigt på torsdag morgon, redan kl sju o detta för att vi ska vara uppe till lunch. Maggan, som är mammas kusin, ska ta med oss (mig o mamma) ut på sta´n. Ska bli kul att se lite nytt. Varför jag skriver om detta redan nu är för att jag med all sannolikhet inte hinner blogga mer innan vi åker. Jag har troligtvis en del att uppdatera när jag kommer hem på söndag kväll. Ni får ha en fortsatt trevlig vecka så hörs vi.

Hej hej!