29 maj 2009

Helgstart

Fredag igen då. Veckorna går med rekordfart, hinner ju knappt med. Idag är det iaf fint väder, har suttit ute en stund då Karin var här. Fikade o tjôtade lite, var kul. Ska snart gå o jobba, ska va i Örslösa så man behöver ju inte gå iväg så tidigt, räcker med 10 minuter innan man börjar. Hade tänkt att besöka farmor innan jobbet, hon ramlade i går o fick åka till akuten o sitta där från kl 14 till 19 för att sy sex stygn i bakhuvudet, helt otroligt va svensk sjukvård är sjuk. Inte kul men det kunde varit värre än de sex stygnen.

Igår hade vi månadsmöte, eller möte o möte, det är väl för mycket sagt. Det var arbetskväll på nya banan så vi stod mest o tittade på då de andra (killarna alltså) jobbade :-)) Kändes inte som att vi tjejer kunde bidra med något då det var räcken som sattes upp. Meningen är att vi ska ha tävling den 14 juni men f*n vet asså, banan känns halvfärdig men men det går nog bra.

Annars i helgen så är det jobb som gäller, imorgon skulle jag ha vart i Tolsjö men ska nu va i Örslösa till fyra i stället för två som var tänkt i Tolsjö, gör inget då det är storhelgsob :-)) MoneyMoney!!! Söndagen blir iaf i Tolsjö men jobbar bara då till halv ett.

Imorgon kväll har vi bjudit hem mormor o morfar på grillkväll. Mm, undrar vad det blir för gott.

Nu ska jag göra mig iordning...Ha de Ha de