27 februari 2009

Fullbokad dag

Dagen började kl 8.30 då jag för en gångs skull studsade upp glad ur sängen ( är ju inte direkt morgonpigg). Var mycket som skulle hinnas med denna dag.
Kl 9.15 så åker jag iväg till Hemvården i Örslösa för att prata med Mona, omr.chef, ang lite dagar som jag ska vara ledig i sommar.
Vid 9.30 så kommer jag iväg till sta´n där jag ska plocka upp Malin då vi ska åka o hämta ut våra biljetter till Dansfesten, som hålls i Folkets Park i April. Därefter så åker vi o lämnar mina lönerapporer, detta är otroligt viktigt annars så får man ju ingen lön (inte kul).
Ca. 10.20 lämnar jag Lidköping för att åka till Trollhättan. Där hämtade jag upp mormor för att åka till Överby. Innan vi kom iväg hemifrån mormor o morfar så var jag tvungen att flytta ur hundburen ur bagageutrymmet för att få in rullstolen till mormor. Ja, det var ett himla pysslande innan vi tillslut kom iväg. På Övrby köper jag ett par Jeans o ett par stövlar. Hade planerat lite till men hittade ingenting idag tyckte jag. Köpte sen lite smått, bl a nagellack o nyckelring till bilnyckeln (annars tappar jag bort den i väskan, inte ovanligt)
Kl var 13.30 då vi var tillbaka hemmahos mormor o morfar. Då blev det en sen middag. Skulle egentligen ha fikat på Överby men vi skippade det denna gången.
Vid 15.45 så var jag tvungen att bege mig hemåt då jag skulle hämta mamma i sta´n vid 15.45.
Är nu äntligen hemma men skall snart iväg igen då jag ska köra mamma till sta´n på fest o hämta Robin på Kållandsö.

Puh, o helgen har knappt börjar :-)) Ha en fortsatt trevlig fredags kväll...Kram på er