06 september 2009

Bollen är i rullning

Mamma har nu bestämt sig för att verkligen sälja huset. Det är ju både stort o dyrt. Hon har ju pratat om att sälja länge men det har lixom aldrig blivit mer med det hela o kravet för att skulle få sälja för mig var ju att jag skulle flytta först och det har jag ju gjort nu så nu är det fritt fram :-)) Robin har inget emot att o i stan o inte mamma heller. Den som har det svårast med där att huset ska säljas är faktiskt jag, det är ju där som jag har bott i hela mitt liv o det är min trygga plats o där ska nu någon annan bo. Ja, det är svårt men det är beslut som mamma fattat o jag har samtyckt även om det är som det är. Jag har ju mitt eget nu så det kommer bli bra i slutändan.
Så i onsdags så var vi o titta på en lägenhet på Solhagsvägen, den var otroligt fin. Imorgon ska vi till Östbygatan. På tisdag så kommer mäklaren, hon ska värdera o kolla läget o sånt där.
Fast det är lite jobbigt med allt det här så är det samtidigt ganska spännande o roligt när det sker förändringar. Även om det är Robin o mamma som ska flytta så är jag ju delaktig på nått vis oxå (jag ska vara slytthjälp, hehe).

Har jobbat fredag kväll, lör o sön dag o kväll imorgon sen är jag lite ledig. Ska ev åka till mormor o morfar imorgon o låna gräsklipparen, gräset är snart djungel om jag inte klipper det snart men det har ju regnat så förbannat när jag har tänkt klippa. Får försöka på tisdag.

Ha nu en riktigt bra kväll så ses o hörs vi en annan dag...Kramkram