25 februari 2009

En Trevlig Eftermiddag

Idag så har min eftermiddag bara sprungit iväg. Klockan tolv så skulle jag hälsa på Madde. Detta är en härlig tjej som jag, utan att ljuga, inte har träffat sedan vi slutade nian för en himla massa år sen (6 år sen) :-P Hon har nu en liten kille på fem mån som heter Theodor, han är ursöt. Vi satt o fikade o tjötade o tiden bara flög iväg. Lyckades ju glömma kameran hemma men får ta det nästa gång, jag lovar.
Då jag gick från Madde så passade jag även på att hälsa på min extremt höggravida kompis Linda. Det var beräknad förlossning idag men "tyvärr" var hon hemma när jag ringde på dörren :-)) Ska bli spännande o se vad det blir för en liten knodd. Vi stod nog o pratade iaf minst 45 min, tänk att tiden bara springer iväg sådär. Finns alltid en hel del att prata om o inte minst då man inte har träffats på länge. Var kul att träffa henne. Lycka till Linda i fortsättningen med det lilla knytet.

Kvällen har annars varit lugn. Det har inte hänt något men det är annat imorgon. Vi ska äntligen få hämta bilen. Jiipppii!!! Direkt efter det så är det Årsmöte i motorklubben, ska bli kul o se vad man kommer fram till denna gången.

Nu ska jag sova. Är ju en relativt tidigt läggning idag men känner mig inte helt kurrant, hoppas det inte blir nått utav detta.

Nattinatti