23 augusti 2009

Så jäkla kul

Har ju vart iväg uppåt landet i fyra dagar, närmare bestämt i Gävle. Mamma har ju tre kusiner där, Maggan, Mats-Ola o Börje och hon har inte vart uppe på typ 35 år så nu tyckte vi att det var dags att åka dit. Det blev jag, mamma, mormor o morfar som åkte. Det har vart fyra jättebra dagar. Vi har skrattat o pratat om vartannat. I torsdags em när vi hade ätit middag så tog Maggan, en av mammas kusiner, ut mig o mamma på sta´n och vi gick en även en sväng i Bolognerskogen, det var väldigt fint. I fredags så var vi på ett köpcenter i Valbo och på kvällen så åkte jag till Hofors för att träffa en kompis som jag inte har träffat på sju år. Det var såå himla kul. Tyvärr så han vi inte träffas så länge men bara den lilla stunden var kul. Vi måste försöka träffas snart igen, det får absolut inte dröja sju år igen. I lördags så var det meningen att vi skulle gå till Furuviks Parken men då det regnade så åkte vi till Biltema o in till centrum istället. Lördagskvällen spenderade vi hos Maggan o hennes man. Vilket hus dom hade, 200 m till havet. Idag så kom vi iväg redan vi tolvtiden, åkte ner genom Dalarna, var kul att se sig lite omkring när man ändå är ute o åker.

Mammas ingifte farbror Arne till vänster och Maggan till höger i mörkt brunt hår

Gävles Operahus och bilder tagna från Bolognerskogen. Det var så vackert.


Våran stuga på Furuviks Camping och Janet och Börje

Briggen Gerda af Gefle (syns dåligt men hon var pampig) och havet nedanför Maggans hus


Maggan, Mats-Ola och morfar till vänster och på höger bild syns Maggans man Torbjörn


Kupolen i Borlänge och bild på väg till Ludvika

Det har som sagt vart jättekul att äntligen få komma upp dit o se allt som man har hört talas om, men man har ju byggt upp en bild och den stämde inte alls, det var mycket mycket finare :-)) Måste säga tack till alla personer där upp som gjort våra dagar så himla bra. TACK!!!

Nu är det dags att sova, första gången på fyra dagar i sin egen säng. Imorgon är det återigen jobb :-(( men men det är bara att kämpa på.
Go natt alla!