26 oktober 2008

Heja Scotts :-)

Någon mer än jag som tittade på Dansbandskampen i lördags? Jag är inte så inne på dansband egentligen men lyssnar man så är det riktikgt bra musik emellanåt, om man ska dansa iaf :-)
Mest tittar jag ju för att det är Lidköpingsband med. Hejar ju givetvis på Scotts. Är ju ett jättebra band, spelar bra musik.
Det är kul att lilla Lidköping har något att komma med ibland. Hoppas det går hela vägen för dessa grabbar o att det även går bra för de andra banden härifrån. Säger bara "Lycka Till".

Äntligen LOV :-)

Äntligen är det dags för lite höstlov. Det ärf välbehövligt tycker jag. Har vart en tuff höst med mycket arbeten.
Jag kommer att plugga under lovet oxå men framförallt kommer jag att bara ha det gött. Blir inte så mcket ledigt. Skulle egentligen ha åkt till mormor o morfar i Trollhättan imorgon men dom är fortfarande i sommarstugan så det får bli på onsdag istället. På tisdag skajag ha barnen, Linus o Tova. Vi ska åka en liten tur till min kusin, som har hästar, Tova har tjatat om det sedan länge. På kvälllen så blir det skytte. På torsdag så är det tänkt att jag ska vara hemma, på kvällen är det skytte o månadsmöte i motorklubben, får se om dom har kommit fram till något vettigt ang nya banan. På fredag så ska jag bara vara hemma o ta det lugnt hela dagen. Lördagen går bilen mot Trollhättan igen, morfar firar födelsedag. Söndag blir en dg som ägnas åt påläsning inför redovisningen som komma skall på måndagen.