10 november 2008

Det är en stormig höst vi har :-D

Idag har det regnat och blåst nått så kopiöst. Kunde ju knappt stå rakt när jag gick ut i fm för att åka till min APU, som började idag.

Ja, det var en pirrig Karolin som klev in igenom dörren till kortis på Mossvägen i fm. Men så fort jag träffade min handledare så släppte den känslan. Var en jättetrevlig tjej som kommer var min handledare nu i fyra veckor. Jag tror att jag kommer att trivas jättebra där. Idag så fick jag lite tider och vi gick igenom lite vad ett kortis är och hur dom arbetar. Får träffa barnen först imorgon. Ska bli så kul...

Kom hem från sta´n vid elva och satte mig och började plugga med en gång. Har ju lite kvar innan allt är klart men nu är det nära :-)

Ikväll så har jag vart hos Fanny i Skara o kollar in hennes nya lägenhet, vilken är jätttefin. Hon hade det jättefint inrett. Efter det så åkte jag vidare till Malin en sväng för att se hur hon hade det o fråga hur dom hade det i Eygpten. Sen bar det iväg hem till Lena o Stefan. Tova glömde ju en tröja hos mig när hon var här så jag lämnade tillbaka den. Sen pratade jag o Lena lite om olika utbildningar, eftersom hon fr o m nästa vecka är arbetslös. Hon funderar lite på vårdutbildningen, vilket jag verkligen rekommenderade. Hon står verkligen o väger nu vad hon vill göra, hon har några val att välja på. Vi får se var det tar vägen.

Nu väntar TV:n en stund innan det är dags att säga god natt men till er säger jag god natt redan nu...Nattinatti!!!