13 december 2009

Luciabowling

Underbara vänner, god mat och några serier bowling = En Lyckad Kväll :-D

Detta är precis vad det var igår. Det var en skitkul kväll, rent ut sagt. Vi var 27 st som mellan kl 18 och 24 åt, spelade, pratade o partade. Temat för kvällen var ju självklart Lucia eftersom det igår var Luciadagen. Hade totalt att det skulle var tema så typ 10 minuter innan Erika skulle hämta mig så slog minnet till, F*N det är ju luciatema. In i jullådorna för att leta fram lite glitter som fick pryda håret. Gav Erika lite oxå då jag hade glömt att tala om för henne att det var tema denna kväll.

Hade lite förfest hos Henrik, fick i mig iaf en cider av två :-P

Måste bara säga det att nästan alla hade någon form av luciatema på sig, Tobbe o hans två bröder hade röda slipsar och vita skjortar, fanns oxå stjärngossar, de flesta tjejerna hade ju glitter i håret men så fanns det oxå en Lucia.



På bowlinghallen så serverades det Potatisgratäng m Fläskfilé o Bearnaisesås. Mm, va gott det var.

Spelade sedan några serier i lag (jag, Henrik o Elin lyckades bli tvåa) o sen blev det Herren på Täppan (åkte ut på nio st käglor).


Det var trubadur som vanligt, riktigt bra låtar spelades hela kvällen, man kunde nästan varenda låt. Men det var inte bara trubaduren som roade publiken utan han fick hjälp av en kille, kanske inte helnykter men sjöng gjorde han o takten satt som den skulle :-D






De flesta i gänget som var med igår har jag träffat förrut men det var några nya bekantskaper med.


Vänta lite nu, något är fel på den här bilden :-P

Jag och Erika åkte hem vid tolv då bowlinghallen stängde. Jag skulle börja jobba kl sju idag på morgonen så det var rätt skönt att åka hem o sova. Man var en aning trött då man klev ur sängen vid sextiden imorses :-S Det gick bra att jobba men nu så är ögonlocken lite tunga så dags att krypa ner snart.

Men för att sammanfatta gårdagskvällen : JÄTTEKUL!!!

Om det hade funnits en tävling för bäst utklädda så skulle min underbara vän Karin vunnit den med hästlängder.

Karin, kvällens Lucia