14 mars 2009

Äntligen hemma

Kom hem vid typ tio över ett inatt efter att ha skjutit i stafetten i Kinnarp. Gick väl sådär, sköt endast 195p. Vårat lag kom på trettonde plats och det andra på artonde plats. Jag tog inte detta som en tävling utan sköt för att ha kul. Det var det. Mycket folk, både känt o okänt.

Gick upp kl 6 imorses Började ju jobba kl 7. Var faktiskt inte så trött som jag hade trott då jag kom i säng vid halv två inatt. Framåt tiotiden så började det kännas i ögonen o kroppen att man var uppe sent. Blev så trött. Slutade vid kvart över två o åkte till skytten, testade att skjuta men lade ner det projektet med en gång, var så skakig.

Åkte hem o hämtade mamma o åkte ner till stan för att handla. Är nu äntligen hemma. Är nu så trött att jag knappt orkar sitta upp. Hur ska detta gå ikväll? Är ju Melodifestivalen. Hm, jaja somnar jag så får jag väl se reprisen imorgon :-))

Ikväll blir det som sagt Melodifestivalen och lite god kinamat. Härligt! Imorgon är det jobb igen som gäller, då i Vinninga o då kväll, skönt med sovmorgon.

Nu ska jag läsa lite tänkte jag, jag somnar antagligen men men då somnar jag ju inte sen ikväll iaf :-))

Hejhej