04 juni 2009

Mycket-att-göra-dag

Idag är en sån där dag då det händer mycket, men det är ju iofs inte ovanligt längre då det gäller mig. Jag hade sovmorgon imorses, första morgon på över en vecka som jag inte gick upp kl sex, sov ända till halv elva. Skönt! Gjorde en vända in i duschen innan jag for till sta´n. Lämnade ju in bilen på Ford i går för framhjulsinställning och idag vid lunch var det dags att hämta den. Hämtade Robin i skolan o åkte o köpte hårfärg till honom. Jag köpte även lite att äta, blev en tacopaj, går snabbt att värma en sån här dag då man har mycket att göra. Sedan begav vi oss hemåt. In med pajen i micron, åt och sen färgade jag håret på Robin.
Femton minuters paus.
Åkte till Linda för att låna en bok, En shopaholics bekännelser - Sophie Kinsella. Den ska vara bra och jag vill gärna se filmen men läser boken först. Då jag vart hos Linda var det dags att tvätta bilen och då jag precis har fixat naglarna så vill jag inte vara för mycket i vatten så jag frågade lite snällt Robin om han kunde hjälpa mig. Kors i taket - han hjälpte mig utan protest. Han tvättade med svampen o jag spolade rent. Nu skiner bilen sååå fint :-)) Iaf tills imorgon då det ska regna :-((
Har även hunnit med att hänga upp tvätt, köra igång en maskin med tvätt och nu sitta vid datorn. Puh!!!
Vid sextiden ska jag hämta mamma i sta´n, vi ska handla för helgen. Då vi kommer hem är det dags att plocka in i bilen, iaf det vi inte ska änvända imorgon bitti. Jag packade ner det jag ska ha med mig igår, så nu är det bara hygienartiklar kvar men det används ju på morgon så det får vänta.
Asså vilken dag jag har haft o den är som sagt inte slut än. Jag vet ju en som kommer somna gott ikväll :-)) Men det kommer bli så kul i helgen.

Nu säger jag tack o hej för mig o inte förrän på söndag kväll tidigast kommer jag uppdatera bloggen, då med bilder från helgen. Glöm nu inte av att hålla tummarna för våra Lidköpingsförare. Jag hoppas på stor framgång.

Hej då med er, Trevlig helg!!!