12 oktober 2008

En så´n jäkla kul kväll...

Här kommer en liten rapportering från gårdagens bravader.
Vi käkade och spelade sen bowling, då indelade i lag. Var kul att spela eftersom man kunde vinna presentcheckar på 30 kr i baren om man fick en strike då det stod en röd kägla längst fram, jag lyckades med detta en gång. Spelade fram till elva sen gick man omkring o pratade med folk och drack lite.
Jag o Karin försökte övertala Zälle o Jimmy att få in oss på Harry´s eftersom det var 22 års gräns där. Dom tyckte det var jätteku att reta oss för att vi inte kom in där men dom lät oss iaf följa med. Det var jag, Karin, Zälle, Jimmy, Johan o Niklas som knallade iväg till Harry´s. Var inga problem att komma in där. Trodde det skulle vara mer folk för det var långt ifrån fullt. Killarna gick till casinot medan jag o Karin gick o kollade läget på dansgolven. Var inte så kul förrän vi drog med killarna för att dansa. Vi fick med Jimmy men inte Zälle. Han totalvägra.
Vid halv två så lämnade vi Harry´s för att gå o käka. Vi fick med oss Jimmy o Zälle. Blev en promenad som aldrig kommer glömmas. Dessa två killar är helt otroliga o underbara. Har inte haft så kul på länge. Vi satt en stund o käkade o pratade. Ja, det var en kväll man aldrig kommer glömma.
Var hemma vid kvart i tre. Ni som inte var där missade något....
Nu blir det inget festande för min del på ett tag.
Kan inte ta med allt som hände igår men detta var en liten rapportering iaf.
Kram på er!!!