17 augusti 2009

Gårdagens folkrace

Igår var vi i Laxå på folkrace. Halv åtta bar det iväg o jag satt o kämpade med mitt illamående hela vägen upp.
Robban, Jimmy o Junior skulle köra men då vi kom dit så höll Stefan på med sin bil, han hade fått för sig att han skulle köra trots att bilen inte ville fungera riktigt i lördags. Han kom iaf till start i första omgången, bilen ville inte riktigt vara med då heller men han kom runt dom tre varven o blev fyra tror jag. Efter det så blev det inte någon mer körning för Stefan den dagen. Robban körde bra men missade tyvärr finalplats Han blev tvåa i sitt första heat och fyra i andra, tror jag. Jimmy var fullpoängare sedan lördagen och vann även sitt första heat, sen hände det som numera är vanligt, han fick punktering i sitt andra heat. Trodde ändå han skulle klara sig till A-final, han missade den med en poäng. Så jäkla trökigt. Han fick dock köra B-final och då tänkte man ju att givetvis så vinner han ju den, men nähä inte det, han fick punktering där oxå, samma däck till o med. Asså vet inte om det är någon som har lagt en förbannelse över honom eller vad det är. Junior gjorde iaf en kanontävling i går. Han vann sina två heat o gick till en B-final som han vann med bravur.

Vi var kvar på anbuden, Robin la åt Jimmy, som iaf fick behålla bilen den här gången. Stefan fick nog med sin hem o det fick även Robban o Junior.

Här är några bilder
En riktigt bra dag men det var en aning blåsigt o kallt då solen inte framme. Men man ska inte klaga för det regnade iaf inte mer än typ tio droppar.

Trevligt besök

Idag har Madde o Theodor vart här på em, riktigt kul. Theo är ju så fruktansvärt charmig :-)) Fick en jättefin present, en kruka med en liten växt o stenar. Jag bjöd på ost o kex även idag men det var gott. Funkar alltid. Kamerans batteri tog slut igår kväll så jag har ej kunnat ta några bilder av Madde o Theos besök men det kommer väl fler gånger.
Ska försöka lägga in lite bilder från folkracen igår, bara jag får ett nytt batteri i kameran senare ikväll. Nu väntar jag på att Madde ska komma...igen :-)) Ska nämligen få låna en TV av henne. Jättesnällt verkligen, för den jag har nu är ju ganska liten så det är svårt att se texten på kvällarna då man börjar bli trött i ögonen.

Får se om det kommer några bilder senare, om inte så kommer dom imorgon.

Hejhej!