02 december 2008

Besvikelse

Var ju i Ullared och på IKEA igår. Vi skulle ju köpa soffor och lite till mn så blev inte fallet eftersom släpet vi fått låna inte ville ha fungerande ljuse så fick det bli hemma. Vi var iaf där kollade på möblerna och ska åka dit vid Lucia o inhandla detta istället.
Men Ullared fick vi iaf handlat lite på. Mest mamma då men jag handlade allt lite jag med men hade ju en gräns som jag klarade med bravur :-) Stolt över mig själv. Blev mest julklappar och underkläder med oxå en vit lite längre tröja (skaförsöka lägga ut en bild vid tillfälle då jag använder den).
Vi åkte från Ullared redan kl halv ett efter att mamma tröttnat och det var ganska mycket folk så det var jobbigt att gå omkring där men kul var det att komma dit.
Vi åkte vägen över Trollhättan för att fira min morbror som fyllde 47 igår. Var en aning trött när vi skulle åka hem så det blev mamma som fick köra från Thn.
Somnade gott i min säng redan vid kvart över elva (tidigt för att va mig) och vaknade inte förrän kl ringde halv nio. Skola!!!
Annars har jag vart på APU idag. Lika kul som vanligt.

Nu ska jag kolla på Supernatural. Hörs kanske imorgon...NattiNatti