09 september 2009

På bar gärning...

Jag har äppleträd utanför mitt vardagsrumsfönster o det har nu börjat ramla ner äpplen på marken och varje förmiddag då jag ska gå o slänga bort dessa så är det nästan inga på marken fast det vart det kvällen innan, antar ju då att det har vart frmme rådjur el älg. Då jag kom hem vid halv nio tiden så gick jag in i vardagsrummet för att dra ner mina rullgardiner så får jag mitt livs syn. Utanför fönstret, ca två meter bort, så står en älgko o äter glatt av mina äpplen. Snacka om tagen på bar gärning :-))

Jag öppnade fönstret försiktigt o tog ett kort.

Har i kväll vart på möte i skyttelokalen, vi börjar ju våran säsong på tisdag o har nu vi gjort en arbetslista, vi har alltså gjort en lista över vilka som är ledare från vecka till vecka.

På vägen hem så ville inte bilen gå som den brukar, den börade plötsligt att hacka, både på tomgång o då man kör. Typiskt! Vet inte vad jag gör med mina bilar för alla mina bilar har krånglat så jag tror inte att dom tycker om mig :-(( En jobbarkompis erbjöd sig att kolla på den. Det som är dumt när man bara har en bil är att man blir så låst så tyvärr måste jag ringa till rekryteringen imorgon bitti o meddela att jag inte kan åka till vinninga o jobba imorgon kväll. Så himla dumt asså.

Tidigare så var jag o mamma hos mäklaren med lite papper ang huset, tror att det kommer ut till salu imorgon eller på fredag. Känns nu ganska ok med tanke på att vi tror att vi har fått den lägenheten som vi lagt bud på. Då jag säger "tror att vi fått" är för att mäklaren inte sa rätt ut att vi fått den. Vi får kolla läget mer om detta imorgon.

Men nu ska jag varva ner med Sandra Kinsella o hennes bok "En shopaholic säger ja" Go natt med er.