19 oktober 2008

Lång dag...

Var i Karlstad på NGK-racet igår. Detta är en folkracetävling där man har bjudit in förare från andra bilsporter. T ex Lasse Larsson, Jonas Kruse och Johan Ejeborg. Var kul att se dessa förare då dom inte kört folkrace på ett antal år :-)
Tävlingarna började kl nio så vi åkte vid tio i sju hemifrån. Var inte bara vi som var där i från Lidköping. Stefan, Jimmy o Robban skulle lägga bud så dom hade med sig kärror o chaufförer för det skulle snart visa sig att det inte var tänkt att dom skulle köra själva hem. Jag är glad över att det inte var jag som skulle köra dom för ju längre dagen gick desto mer runda under fötterna blev dom. Roligt hade vi ju iaf.
Tävlingen flöt på bra men när vi kom till prisutdelning och anbud så var det som om någon tryckte på stoppknappen. Innan prisutdelningen drog igång så var kl 18. När anbuden började så var hon säkert halv sju och det tog nog nästan 45 minuter. Så himla långdraget. Vi kom iväg runt kvart över sju. Vi stannade till i Kristinehamn för att käka, de var mycket välbehövligt. Hade sedan följe med Stefan & co, känns skönt att ha någon iaf det skulle bli något med bilen.
Vi var hemma vid tjugo över tio så det var iaf en halvtimme tidigare än förra året. Men dom måste göra något åt detta med tiden på tävlingen. Dela den på två dagar kanske, låter inte det bättre? Det tycker iaf jag o säkert fler med mig. Annars en bra tävling.

Imorgon är det dags att återgå till vardagen. Äntligen ska jag få jobba lite, har saknat det. Ska göra halv två till halv sju, en x-tratur. Blir kul...
Ha´t bra så hörs vi säkert imorgon...Puss & Kram