29 december 2008

Tillbaka till vardagen

Imorgon är det måndag igen och de flesta går tillbaka till sina arbeten. Blir ännu en kort vecka eftersom det på onsdag är nyårsafton. Helt otroligt att det redan har gått ett helt år. Ofattbart!!!

Nu en liten uppdatering av juldagarna och helgen som gått.
Var i Thn på julafton och juldagen. Fick många fina presenter ( tack alla som jag fick dem från). Vi stannade tills juldags em. Skönt att komma hem o plocka upp alla klappar o sen ligga i soffan o slappa. Var en lugn o fridfull jul.
På juldagskvällen to jag en sväng till Saleby o mina kompisar. Tjejerna färgade håret på varandra. Kom då fram till att jag oxå ville färga mitt hår, underhåret iaf. Jag o Karin bestämde att hon skulle hjälpa mig med detta på annandagen.Sagt o gjort. Jag har nu underhåret färgat i en brun nyans. Är väldigt nöjd. Nästa gång tar vi lite mer av håret.
Annandagskvällen tillbringade jag med mina kompisar. Först åt vi lite mat på Milano och sen hamnade vi på Harry´s. Scotts stod för underhållningen en stund senare på kvällen. Var kul att se dom men det var trångt, varmt och x-tremt mycket folk.

Igår var vi på 50-års kalas. Min faster Ewa fyllde år på julafton men det är ju knappast kul att ha kalas då. Vi fick mycket god mat och hade trevligt en bra stund in på kvällen.
Idag var vi i Trässberg på skyttetävling. Det var den årliga tävlingen Salebyfallet som skjuts lagvis. Jag vann min omgång o fick ett par fina muggar som pris. I finalen gick det inte lika bra, åkte ut på första skottet. Bättre lycka nästa år.

Imorgon ska jag göra ett bankbesök, får ju hoppas att det inte är mycket folk men risken finns väl nu såhär i mellandagarna antar jag. Annars blir det en lugn dag.

Nu är det dags för sängen. Nattinatti!!!