22 maj 2009

I farten igen

Kl halv fem väcktes jag av kattf*n som givetvis ville ut, var ju bara att masa sig upp ur den varma sängen (fy vad hemskt det var) och det blev en riktigt stor besvikelse då jag öppnade ytterdörren o märkte att det ösregnade :-(( Åh, va tråkigt! Var bara att krypa ner i sängen o somna om igen. Kl sex ringde alarmet. Dags att gå upp o åka till jobbet. Idag fick mamma köra mig dit eftersom hon skulle lämna in bilen på däckbyte (välbehövligt, mm en aning). Var så trätt imorses, tror det var vädret. Som tur var så flöt jobbet på o det kom inga hinder ivägen. Halv tre var det dags att åka hem.
Dammsög o bytte sängkläder innan jag tillslut kröp ner o slöt ögonen, ja då ringde telefonen o sen började Robin att städa i sitt rum men det lät mer som att han hade tänkt att riva hela huset. Fick tillslut iaf sova en timme så det kommer bli en tuff natt. Ska nämligen iväg o jobba natten i Vinninga. Vet inte riktigt varför jag sa att jag kunde jobba delad tur. Handla först tänka sen, typiskt mig :-))
Blir väl knappast nått sova imorgon heller (om jag har tur får jag sova till tolv) eftersom jag ska ha kalas kl sexton, är väl som död då antar jag. Får väl sova på söndag istället.

Nu sitter jag o tittar på "Pistvakt", fattar knappt va dom säger ibland men men det är en bra serie. Ska försöka se en liten stund på "Sjukan" innan jag åker iväg. Det är oxå en bra serie som jag inte sett på väldigt länge.

Ha en trevlig fortsättning på kvällen. Kramkram