05 november 2009

Äntligen på schema :-D

Sedan ganska många veckor tillbaka så har jag och två andra vikarier fått gå in o jobba mycket i hemvården och man har fått några dagar vecka för vecka. Nu har vi ÄNTLIGEN fått en schemarad var, detta tack vare, sjukskrivning, studieledighet och extraturer. Jag går på 69% och detta sträcker sig till den 10 januari så det är några veckor framåt och man vet hur man har det och har en möjlighet att planera sina dagar bättre. Nackdelen med att jag har så lite % är ju att jag inte får så många timmar men jag hoppas på att kunna gå in några dagar extra på mina andra ställen. Idag har jag t ex vart i Vinninga och det är alltid roligt att komma dit, jag trivs verkligen bra där.
Den här veckan så är jag ledare på skyttet så jag har givetvis vart där idag oxå, var lite folk men det är absolut inte så många som förra säsongen så jag vet inte var alla har tagit vägen. Idag var det dom gamla vanliga :-D Nästa vecka hinner jag bara åka dit på tisdag då jag jobbar torsdag. Sen ska vi åka till Falköping den 14 nov på säsongen första tävling för min del. Ska bli kul att komma ut på det igen.

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa dagen med att städa lite här hemma och evenetuellt åka en sväng ner till sta´n, jag behöver köpa hängare till gardinerna så att jag kan få upp dom före jul :-D Ska även ta en tur på Jul-Svensson, kanske inte köpa något där denna gången men måste ju kolla in lite vad dom har att erbjuda i år.
Jag sitter nu i soffan/sängen och har kvällsmys - inlindad i täcke, tända ljus och bra tv-program (SOS Gute, Criminal Minds och Private Practice) Kvällen är som gjord för mys :-D

Ljuslyktorna som jag inhandlade i Ullared


Nu säger jag go natt. Nattinatti!