06 november 2008

IKEA...en en bra affär

Jag och Karin var ju på IKEA innan våran hemresa från Karlstad. Jag skulle ju kolla på en soffa till allrummet och på lite lampor till kök och hall. Den soffan jag o mammat hittade på nätet var inte lika fin i verkligheten, USCH. Blir absolut inte den. Hittade några lampor som skulle passa i köket o i hallen här hemma. Hittade oxå en så snygg säng, den ska jag garantera inhandla då jag skaffar lägenhet. LÄNGTAR!!!
Väl tillbaka i Lidköping så var det skytte. Gick käpp rätt åt H*LVETE, är inte bra att åka bil i 2,5 tim innan man ska skjuta :-S
Jag visade mamma på nätet när jag kom hem vilka lampor som jag hade hittat och hon tyckte dom var ok. Vi hittade även en soffa, den såg mycket bättre ut än den andra men det kan ju ändra sig då man ser den i verkligheten. Vi ska ju åka till IKEA den 1 dec, efter att vi vart i Ullared så vi får väl se om vi får med oss en soffa hem. Vem vet??? Lampor blir det iaf.

Imorgon är jag helledig vilket är skönt. Ska försöka börja med mitt Temaarbete i Psykologi, vilket ska handla om mobbning. Får se hur det går, ska bli kul att se men ska göra mitt bästa.

Nu är det snart CSI:NY...Nattinatti på er!!!

Rapport från Karlstad

Hej alla! Är i Karlstad hos min kompis Karin. Åkte upp i går eftermiddag. Vilken otroligt tråkig resa, hade redan tröttnat när jag var i Gullspång, är ju mycket roligare när man är två så man sitta o prata lite men men jag vred upp volyen på stereon istället.
Var kul att se Karin igen, var ett tag sen vi sågs. Igår kväll så satt vi o tjötade om allt mellan himmel o jord. Vi käkade pizza o kollade TV. Kom i säng vid halv tolv men då var man ju inte trött så vi låg o tjötade en stund till. Karin somnade direkt när vi släckt, vilket var tur eftersom hon skulle till skolan imorses, men jag låg vaken ända fram tills tre, då jag tittade på klockan sista gången.
Medan Karin vart i skolan på fm så jag har haft sovmorgon vilket var behövligt eftersom man inte somnade så tidigt igår. Nu ska vi snart iväg till Bergviks köpcenter en sväng innan hemfärd. Det blir en sväng på IKEA för att kolla på en ny soffa till vardagsrummet hemma. Ska även kolla lite lampor tänkte jag, men problemet blir väl att välja några för det finns ju massor att välja på :-S
Men nu är det dags att packa ner datorn för att åka ifrån Karlstad.
Ha det bra alla....KramKram