12 november 2009

Strängnäs, Here we come :-D

Nu är det bokat och klart. Den 19 dec bär det iväg till Strängnäs och finalen av Dansbandskampen. Vi ska åka med Ahléns Buss och vi är fem stycken som det ser ut nu som ska åka som ett litet gäng. Det kommer bli en kanonkul kväll men den kommer även bli lång. Vi åker härifrån vid 14-tiden på lördag em och kommer säkert inte hem förrän vi halv fem tiden på söndagsmorgonen. Det hade dom varit hemma sist dom var uppe med bussen. Tur att man börjar jobba kl 15 på söndagen :-S
Nu håller vi förstås tummarna för Date på lördag, jag vill ju att dom kommer till finalen dom oxå så till er alla där ute - RÖSTA PÅ DATE.

Längtar :-D

En utmaning

Hittade den här lilla utmaningen på Tinas blogg. Verkar faktiskt utmanande. Hoppas inte Tina har något emot att jag kopierade den.

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!

1. Vad heter du: Karolin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Katt

3. Flicknamn: Kristine

4. Pojknamn: Kristian

5. Yrke: Konditor

6. Färg: Kolsvart

7. Klädesplagg: Korsett

8. Mat: Kalops

9. Sak i badrummet: Kar

10. Plats/stad: Karlstad

11. En orsak att vara sen: Kaos

12. Något man skriker: KOM HIT

13. Film: Krig och Fred

14. Något man dricker: Kaffe

15. Band: Kent

16. Djur: Kräfta

17. Gatunamn: Karlstorpsvägen

18. Bil: Kia

19. Sång: Kom hem

Jag utmanar Linda, Fanny, Erika.

Lycka till tjejer!