08 augusti 2009

Riktigt trökigt

Idag har jag o brorsan vart iväg på folkrace i Falköping. Vi hade en del förare från Lidköpings Msf.
Robban blev fyra, tvåa, tvåa (kan det stämma?) och med dessa poäng hamnade han i D-final. Tyvärr så blev det något mankemang med bilen, den bara stannade.
Jonas hamnade i C-final och körde i mål som trea trots ett trasigt grenrör(tror jag det var, lät iaf för jävligt).
Tror att även Dojan var i en final men kommer inte ihåg vilken eller vilken placering han fick.
Lizzie blev trea i damernas A-final.
Den som det gick bäst för (iaf innan finalen) var Jimmy. Han vann alla sina tre kvalheat och gick som första man in i A-finalen. Detta, tänkte jag, kommer gå hela vägen. Starten till finalen gick och alla åkte iväg. Jimmy kom ut som tvåa efter startsvängen. Vet inte riktigt om han hann köra ett eller två varv innan det var dags för det där krånglet som har förföljt honom iår. Han körde på något o fick punktering, en sån liten skitsak kan förstöra en segerdröm och i detta fall blev det så, han var tvungen att bryta. Det kunde ju dock blivit värre, typ motorras. Tror att detta var den fjärde el femte tävlingen iår som han tvingats bryta då bilen inte haft vilja att vara med mer. Han blev även av med bilen.
Och detta är lite, hm ska jag säga komiskt? Jaja, iaf så hade en kille sagt att han skulle lägga bud på Robbans bil så Robban hade plockat ur stol o bälte eftersom han inte skulle lägga några försvarsbud så det var ju säkert att han skulle bli av med den. Då vi står vid anbuden och det är dags för Jimmys bil så är det sju bud på den, hans eget + sex andra, varav vi är fyra som har lagt åt honom så det är två andra "nötter" som oxå lagt bud på bilen. Jaja och nu till saken. Killen som fick Jimmys bil var den killen som stått o sagt att han skulle lägga på Robbans bil. Den "nöten" har då stått o lurats. Är väl för att förvirra , inte vet jag. Finns nötter till allt. Jimmy blev alltså av med bilen o Robban fick behålla sin.

Imorgon ska jag försöka att sätta mig ute o försöka sola bort dom där ursnygga (not) märkena efter linnet som man fått av den starka solen idag. När jag kom hem o kollade mig i spegeln så var jag solbränd med ett lager av smuts. Var skönt att ställa sig i duschen kan jag meddela.

Nu säger jag natti natti och hoppas att ni får en trevlig morgondag...Nattinatti

Välkommen till Världen

Igår föddes mitt lilla kusinbarn.
Alice, som den lilla flickan ska heta,
var 52 cm lång och vägde lite mer än fyra kg.
Grattis till Victoria o Janne som fått en dotter
och till Dennis som blivit storebror.