06 april 2009

Bowlingkväll

I lördags var det dags för lite party igen. Det var ett tag sen man var ute så det var kul. Vi var 36 st som först käkade o efter det spelade bowling. Vi blev indelade i nio lag med fyra personer i varje. Vi spelade Röda käglan o Herre på Täppan. Det var så himla kul. Mitt lag kunde det gått bättre för men vi hade ju iaf kul. Jag var nykter eftersom jag (som vanligt) skulle jobba på söndagsmorgonen. Jag var kvar till kl 24 då bowlinghallen stängde o dom andra drog iväg till Harry´s. Emma åkte med mig hem. Ska försöka att lägga upp lite bilder imorgon då jag inte har batteri på kameran idag.

Måndag

Måndag igen o snart påsk. Det går så fort. Vaknade imorses vid halv åtta med världens magvärk, jättekul tänkte jag. Var uppe o gick en runda i huset innan jag åter gick o la mig en stund, somnade om o vaknade vid elva, denna gång utan magvärk. Skönt, tänkte jag då min tanke var att sitta ute i solen idag. Gjorde mig i ordning, tog en bok o gick ut på altanen men det var en snabb visit där ute. Fy, va det blåste kallt, inte alls så skönt som det såg ut att vara inifrån. Gick besviken in igen.
Vid två var det dags att åka in till sta´n då Robin skulle till tandläkaren vid halv tre. Var hemma igen vid kvart över tre. Har i övrigt vart en lugn em.
Ikväll tänkte jag titta på "90210", har missat det ganska många gånger nog pga att jag jobbat många måndagskvällar .
Morgondagen blir oxå lugn, iaf fram till tretiden då jag ska hämta barnen. Sedan är det årsmöte + avslutning på skyttet. Ska bli kul, vi har ju ett ganska stort prisbord, får se om det blir några priser till mig :-))

Ha en fortsatt trevlig kväll...Kramkram