02 augusti 2009

Film i sommarkvällen

Har jobbat hela helgen, skönt att äntligen ha lite ledigt imorgon o sen går jag inte på förrän tisdag kväll. Har vart en lugn helg på jobbet, knappt inga larm.
I fredags kväll hände väl inte så mycket, vad jag kommer ihåg iaf :-S Var hemma o hade en tv kväll. Igår så messade en kompis o frågade om jag ville hänga med på bio i Stadsträdgården, dom skulle visa MammaMia. Absolut, sa jag. Den började ju tio o jag slutade jobba halv tio så det blev lagom att åka dirkt från jobbet till stan. Det var massor av folk (ca 1000 st), tur att vi tog med stolar o filt för det blev lite kyligt senare under kvällen. Kom i säng vid halv ett och alarmet ringde vid kvart i åtta imorses, snacka om att va halvdö. Kom iaf iväg till jobbet o det gick bra bara man kom igång. Tur att man slutade halv två, blir inte riktigt så tröttsamt som att gå till fyra.
När jag kom hem så stod storstädning på schemat, vilket innebar dammning, dammsugning, våttorkning o diskning. Låter inte så kul, eller hur? Nä, det var det inte heller men som tur är så går det ju ganska så fort nu när det inte är så stort. Har även hunnit med att köra en maskin med tvätt. Hämtade gräsklipparen hos mormor o morfar så nu är också gräset klippt, herregud va det växer på bara några dagar. Nu när allt är klart så ska det verkligen bli skönt att va ledig imorgon.

Nu blir det sängen för min del, är som sagt väldigt trött. Go natt!