08 juni 2009

Åter till vardagen

Då jag la ner huvudet på kudden igår kväll så somnade jag bums. Vaknade inte förrän kl ringde vid sex imorses. USCH! Det var så otroligt segt att kliva ur sängen. Skulle ju börja jobba kl 7, tur att det var här i Örslösa, är ju bara 300 meter, så jag behövde ju inte gå iväg förrän fem i sju. Fick en ganska lätt runda på jobbet o piggnade till vid 8 men när vi satte oss ner för att fika vid tio så tog mina krafter slut fullständigt. Jag blev så trött men det var ju bara att jobba vidare, var dock lugnt hela em.

Slutade vid halv fyra. Äntligen fick jag åka hämta Dixie. Hon har vart hos mormor o morfar hela helgen. Har saknat henne. Var lite svårt att lämna henne i fredags då hon inte var helt kurant, var slö o ville inte äta. Hon hade ätit dåligt i helgen oxå men hade iaf ätit en portion innan jag hämtade henne. Nu ligger hon i min säng o sover, är nämligen fortfarande slö. Hoppas hon snartblir piggare.

Hade tänkt att jag skulle ut o gå en sväng, är ganska gött väder. Skulle egentligen ha åkt på fotboll, Rackeby-Järpås men skippar det. Håller på att somna så jag behöver ut o gå.

Ha en trevlig kväll...Kramkram