09 januari 2009

Arbetsmyran

Har nu jobbat onsdag 7-16 i Örslösa Hemvård, torsdag 16-21 och idag 7-16 i Vinninga. Är helt slut nu efter tre dagar med jobb. Har inte ännu riktigt kommit in i arbetstempot än men ändå skönt att komma igång igen. Har gått brevid i Vinninga igår o idag, har gått jättebra och jag har trivts otroligt bra. Hoppas nu på att få komma in ofta o jobba även på de andra två avdelningarna som finns där och kanske till och med få någon av de tjänster som jag har sökt där. Hoppas Hoppas Hoppas!!! Men just nu så hoppas jag på många timmar där för att komma in i arbetet ordentligt.

Imorgon bär det av till Mariestad för att skjuta Förbundsomgången i Skyttiaden. Ska inte skjuta förrän kl 15 men ska hjälpa en av våra skyttar vid halv två så det blir en lång dag där imorgon. Egentligen så behöver jag bara skjuta ett skott för att gå vidare till nästa nivå i Skyttiaden, Regionsomgången i Ekshärad. Detta eftersom vi bara är två stycken i min klass. Inte så kul egentligen men ändå kul att veta att man får fortsätta tävla.

Nu är det dags att stänga ner datron för ikväll. Skriver några rader ang resultatet i tävlingen imorgon kväll. Nattinatti!!!

KramKram //Karolin