04 oktober 2009

Bortkastat? Verkligen inte...

Jag o mamma var ju igår kväll i Vara Konserthus på Waterloo - Världens bästa ABBA-tribute band. Detta är verkligen sant, dom var så jäkla bra - röster, kläder och... ja, allt :-)) Var verkligen inte bortkastade pengar. Det är helt otroligt att ABBA-låtarna fortfarande är så populära, dom är verkligen tidlösa. Bandet fick med sig hela publiken i dans, klappa händerna och sång. Var blandade åldrar på publiken. Träffade en tjej från jobbet i Tolsjö och ett par från motorklubben.
Innan vi åkte till Vara så var vi på Milano och åt en riktigt god middag. Hur låter Filé Mignon Black & White med Potatisgratäng och Glasscoupé till dessert? Gott, eller hur? Är inte varje helg man är ute o äter en så god middag.
Var en kanonkväll som jag kommer minnas länge. Tyvärr så var det förbjudet att fotografera där inne men lyckades ta två bilder lite i smyg :-P Kanske inte bästa kvalitén men det syns ju lite iaf.

Har annars jobbat åttonde helgen på raken nu men är ledig imorgon och då ska jag fortsätta min påbörjade städning tänkte jag. Ska även träffa en kompis och lämna en lite försenad 20-års present.
Nu försöker jag blogga, kollar på "Supernatural" och hålla mig vaken samtidigt för jag är så himla trött. Säger go natt till er alla o hoppas att ni får en god natts sömn för det tänker jag ha iaf :-))

NATTINATTI!!!