24 oktober 2009

Snack o god mat

Igår kväll så var min kompis sedan 15 år (herregud va tiden går) hemma hos mig på besök. Då hon bor i Borås så blir det inte så ofta man träffas och därför hade vi nu mycket att ta igen. Detta gjorde vi under en måltid med god mat - Potatisgratäng med tacofärs och hallon/Björnbärspaj - och i soffan framför tv:n med Idol. blev som ni säkert förstår en hel del tjejsnack om allt mellan himmel och jord. Hon kom kl 18 och åkte inte hem förrän vid 01.30 så det blev en lång men otroligt rolig kväll.

Min underbara vän Erika

Pga att det blev sent igår så vaknade jag inte förrän vid halv tolv idag o då blev det fart direkt för jag fick se ett sms frå Marie, min hyresvärd, om att dom skulle komma och läsa av vattenmätaren kl tolv. Lite bråttom att komma i något sådär ordning. Så vid tolv kom Henrik, Maries sambo och läste av mätaren och jag passade även på att kolla lite om han möjligen skulle kunna sätta upp en ytterlampa vid garaget - inga problem sa han. Det är det som är så bra med mina hyresvärdar Marie och Henrik, det är inget som är problematiskt.

Annars i idag så jag jobbat mellan halv fyra och halv tio. Var ett lugnt pass. Nu sitter jag i soffan/sängen och kollar på CSI Miami - en av mina favvoserier. Imorgon är det jobb igen så det blir nog en relativt tidig kväll idag.

Nu säger jag go natt för idag... Natti!