15 juli 2009

En dag på stranden

Igår så var jag o Karin en sväng i sta´n. Jag köpte ett linne o en stickad tröja. Skulle ju inte köpa nått egentligen men men ni vet ju hur jag är :-P Var o handla lite drickbart oxå. Blev några cider o en likör som heter Baja Päron, så himla god. Resten av dagen spenderade vi vid husvagnen, så fint väder hela dagen. På kvällen så hamnade vi inne i Stefan´s förtält. Dom spelade Med Andra Ord, riktigt kul. Tjejer mot killar. Karin var med, men tyvärr så förlorade dom. Straffet blev: BADA. Var inte direkt väl mottaget av tjejerna men men vi får se vad som händer ikväll.

Idag har vi vart en sväng i sta´n, köpte nya tofflor o ett par gympaskor. Sedan blev det stranden, å gött o bara ligga där, man lyckades t o m få lite färg. Jimmy är förste man ut av våra förare o det gick ju som det gick, han fick tydligen motorras under/efter första heatet. Kul...eller inte! Kan ju inte skylla på Karin denna gång iaf då hon inte var där då han körde :-)) Men vem kanske bara tanken på att hon fanns på campingen förstörde det hela :-S Får väl se hur det går för resterande förare nu, hoppas på några av dom är med o kör på söndag.

Ikväll är det grillning som gäller, Hamburgare står på menyn, hoppas på att regnet drar förbi så att det klarnar upp lite.
Kanke man ska ta sig ett glas vin nu, eller va säger ni. Man har ju semester :-))

Hej hej