18 april 2009

Äntligen Folkrace

Idag har jag o Robin varit på årets första (för vår del) folkracetävling. Den gick av stapeln i Trollhättan. Det var nio Lidköpingsförare (tror jag)

Solen sken men det blåste kallt

Det gick bra för en del men sämre för andra. Jimmy kom endast ett varv på banan innan hans bil inte ville vara med längre. Det var en drivaxel + drivaxelfäste som gick sönder. Då var tävlingen över för hans del. Han var väl inte direkt glad men han ska ta igen det i Karltad nästa helg sa han efteråt (får väl se hur det blir med det min vän) :-)) "Svinto" kom till A-final som dagens enda fullpoängare (21p), Zälle gjorde honom sällskap i finalen. "Svinto" tog en klockren start men blev sedan utputtad i en kurva o kanade ner till femte plats, han jagade dock ikapp och fajtades sedan med Zälle.


Fyran som blev trea


De var för en stund oskiljaktiga. Stefan blev, efter en tuff strid trea o Zälle fyra. "Svinto" var efter finalen klart besviken men men det är ju sporten. I B-finalen så vann Thomas o "Dudde" kom fyra, efter en väldigt bra start på säsongen. Simon blev tvåa i C-finalen.



Prisutdelning, A-final

Ja, efter en sammanfattning av dagen så blev det fem av nio finalplatser, det tycker jag är bra gjort.


Redo för st... men vänta lite, det är ju inte "Svinto". Det är Tova i pappas utrustning