14 december 2009

Ledig? Inte då :-P

Idag har jag vart ledig från jobbet o det var välbehövligt efter den helg som vart. Men det var ingen rast o vila som gällde idag inte.

Nu så har vi äntligen fått bort allting från huset och dom nya ägarna har redan börjat greja. Robin o jag har kört två vändor till sta´n med saker idag och det är nu välfyllt i mammas förråd. Det är väldigt skönt att slippa hålla på att flytta saker varje dag, är trött på det nu. Tyckte att min flytt var jobbig men detta tog f*n priset.

Den barnvagn som jag o Robin hade när vi var små har stått i garderoben sedan dess vi inte behövde använda den längre. Vi hade tänkt att köra den till FA-fyndet men igår så kom jag på att Tova alltid vill ha en barnvagn när hon och kompisar leker så jag frågade hennes mamma om hon ville ha vagnen och det ville hon. Åkte ut med den idag på em och Tova var jätteglad. Hade även med mig en hockeyhjälm. Stannade där ett tag. Dom gjorde kola, som var såå god men sååå söt, men det hör väl julen till :-D Tog receptet så jag tänkte göra den någon dag.

Sitter nu o kollar på Svenska Hjältar. Blir helt tårögd när man ser vad människor gör för andra människor. Tycker det är fint att prisa dom på det här sättet.

Nu säger jag go natt för idag. Nattinatti!