13 mars 2009

Fredag...igen

Veckorna går så fort så man knappt hinner med. Jag är helt veckovill, vaknade imorses av att det ringde på mobilen. Det var rekryteringen som undrade om jag kunde jobba ikväll, lör o sön. Var då verkligen tvungen o fundera över vilken dag det var. Meddelade dom att jag inte kunde jobba ikväll o söndag men ska jobba imorgon mellen 7-14 (i Tolsjö).

Ikväll ska vi til Kinnarp o skjuta stafett. Man skjuter i tolvmannalag. Det börjar kl 18 o är slut kl 24. Blir en lång men rolig kväll. Jag ska nämligen skjuta sist, kl 23.30. Ska åka redan kl halv sex då jag ska vara vägvisare åt två några andra. Jag ser inte detta som en tävling utan mer som en kul grej. Kommer inte att vara hemma förrän vid ett i natt.

Imorgon ska jag jobba i Tolsjö för första gången på jättelänge. Dom hade tydligen inga vikarier att sätta in. Jag sa till för ett tag sedan att jag inte ville vara kvar där eftersom jag inte var så ofta o det är ganska stort område o jag han inte lära mig emellan gångerna men nu vill jag komma tillbaka så detta är ju ett bra tillfälle o komma in i det hela igen. Kommer väl vara en aning trött imorgon bitti om än på em då jag kommer att komma sent hem ikväll men det kommer no gå bra. Ska bli kul att komma dit igen.

Söndag är jobbdag igen, denna gången i Vinninga. Gör kvällen mellan 16-21.30. Skönt med sovmorgon.

Var hos Malin i Onsdags. Blekte ljusa slingor i väerhåret. Klippte även upp håret så att mitt färgade underhår syns mer. Blev jättebra. Malin är jätteduktig. Är otroligt nöjd.

Nu är det dags att börja göra sig ordning lite för ikväll. Ha en fortsatt trevlig dag.

Kramkram