01 september 2008

Händelserik helg!!!

Måndag igen och en ny vecka har startat. Lite slö efter helgen som var händelserik.

Lördagen började med bilutställning i parken. Var massor med härliga gamla bilar i olika modeller. Jag älskar bilar, alla sorter. Var där mellan 10.30 och 16. Sen var det hem och hämta brorsan för att åka till mormor och morfar för en fika. Åkte hem vid 18-tiden eftersom mamma skulle iväg och nattvandra på matfestivalen i Skövde.
Vid 21-tiden bar det iväg in till sta´n för cruising. Träffade Karin, hennes syster. Gick och tittade lite på bilarna och träffade lite känt folk. Vissa var i bättre form än andra (inga namn nämnda). Lovade att köra hem två killar från motorklubben men det visste man ju inte när det skulle bli så jag åkte hem vid 01.45. Vid 02.40 så ringde telefonen, killarna ville hem. In till sta´n och hämtade dem och så bara det iväg till Götene. Hade en kul resa dit. Var hemma vid 04.00. Undra hur den ene killen mådde igår, han var inte så nykter när jag släppte av dem.

Söndagen blev en väldigt lugn dag. Var endast i skyttelokalen och städade lite inför starten av höstens skytte. Hade även lite möte om hur hösten kommer att flyta på.

Har idag vart med Mela en sväng på sta´n. Tog en fika och kollade i lite affärer. Inhandlade ett nytt naglack, lite hårspray och några ansiktsmasker.

Vill även säga GRATTIS till Stefan & Lena som firar ettårig bröllopsdag idag.