01 september 2009

Var tog hösten vägen?

Vaknade imorses till ett grått o mulet väder men när jag klev utanför dörren så blåste det ljummen vind. Vi middagstid så hade solen tittat fram. Vad hände med hösten? Med tanke på det väder som vart nu i några dagar så har det verkligen var höstigt. Då jag åkte från jobbet vid 15-tiden så sken solen för fullt o det var 25 grader varmt. Puh, var en aning varmt i jeans o den tunika jag har då jag jobbar (den andas f*n inte) Hoppas bara på att det håller i sig några dagar, behöver ta hand om trädgården lite grann - krukor ska plockas in o gräs ska klippas.

Efter jobbet så var mamma o jag var på Villas kansli o bokade biljetter till premiären i den nya bandyhallen, 26 dec Villa-Kungälv. Det kommer bli så mycket folk, vad jag har förstått så är det redan 3000 biljetter som är sålda o dom släpptes igår. Kommer bli bra drag den matchen.

Imorgon så ska vi sommarvikarier - Jag, Ulrica, Malin o Yvonne - bjuda på smörgåstårta på jobbet (Örslösa). Ska bli kul!

Hyrade "En shopaholics bekännelser" nu ikväll. Den var jättebra. Jag har ju läst böckerna o verkligen fastnat för "Rebecka Bloomwood" o hennes kärlek till shopping. Var bara tvungen att se filmen o jag blev inte besviken.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Åttlingmammans otroliga liv" o sen ska jag hoppa in i duschen.

Nattinatti!