17 april 2009

Tuff vecka

Veckan började med annandag påsk o den dagen var väldigt lugn. Vi hade ingenting för oss. I tisdags så jobbade jag kvällen i Vinninga 15-21. Var en lugn kväll. I onsdag så sov jag länge då jag senare skulle jobba natten. Försökte även sova på em men det gick ju som det gick :-)) Började natten kl 21.15 med lite rapportering från kvällspersonalen. Sedan följde en otroligt lugn natt utan nästan några ringningar. Gick fakiskt bra att jobba natten, man började ju bli slö vid fyra men man satt o halvsov mellan rundorna på avdelningarna. Natten avslutades med lite rapportering till dagpersonalen. Äntligen dags att få ka hem o sova lite, kl var då ca 7.15. Det var ju inte direkt lätt att sova när man kom hem + att jag skulle tillbaka o göra kvällspasset kl 15-21 så det var bara att ställa kl på ringning. Var hemskt trött igår kväll när jag kom hem från jobbet. Var tur att det är så lugnt nu.
Har jobbat idag oxå, då mellan 9.30-12.30. Var en kort liten extratur. Idag var det en tjej där o sålde kläder frn företaget Cotton Blue. Köpte en jeansklänning.
Var sedan o lunchade med Malin. Var kul, var ju ett tag sen jag träffade henne nu.

Nu ska jag snart iväg o hämta mamma på jobbet, vi ska handla lite. Sen ska jag iväg o få bytt däck på bilen.

Imorgon är det äntligen dags att åka iväg på årets första folkracetävling :-)) Det är Vänercupen i Trollhättan. Vi har många förare som ska köra o hoppas på en seger även denna gången för en Lidköpingsförare. Hoppas oxå på sol o värme.

Ha en Trevlig Helg!!!