07 juni 2009

Bilder från helgen

Fredag


Våran stuga. Robin tycker att vattnet är vamt, det var svinkallt

Birgitta har knä´t fullt :-)) Stefan var först ut av våra förare i Fredags

Lördag


Tova fick Slime då vi var i Ullared, USCH! Bengan håller motorbiken ren o fin :-))

Robban o Bengan fick för sig att dom skulle paddla kanot, sagt o gjort.
Vilken otroligt söt vovve, Smurf heter han :-))
Kortspel, bra tidsfördriv.
Eld kan vara farcinerande :-))


Lördagskvällen bjöd på fotboll. Sverige-Danmark.

Söndag


Lena, dagens sekreterare
:-))

Var en ganska stor skara som kommit för att kolla på dagens tävling

Jimmy kämpar för att komma ikapp, om ett halvt varv dör drömmen om seger :-((

Helgens bravader

Vi börjar väl från början :-))

Fredag:
Kom iväg hemifrån strax efter halv elva. Brorsan ville ju åka förbi sta´n för att köpa lite färdkost , då menar jag inte flytande :-)) Vi stannade i Fristad, utanför Borås, för att äta lite mat. Där var oxå våra vänner från motorklubben. Sedan fortsatte vi vår färd mot Holsljunga, där vi hade bokat stuga, liksom de andra. Var skönt att komma så tidigt till campingen, man hann verkligen komma iordning innan det var dags att åka iväg till folkracen. Vi tänkte att vi skulle åka i ganska god tid innan tävlingen började så att vi skulle slippa inträde + slippa gå upp för "mördarbacken". I h*lvete att vi slapp det, dom nötterna stannade oss vid nedersta parkeringen. Vi försökte få den där som stod där att släppa upp oss men nehe, det gick inte, dom ville inte ha massa bilar där uppe. Då gubbf*n tittade bort så körde jag upp iaf och det stod massa andra bilar där.
Var lite dötid innan tävlingen kom igång men sen gick det fort, tyckte iaf jag. Vad tycker ni andra? Från Lidköpings MSF så hade vi sju stycken förare som skulle kvala. Dom gick vidare allihop :-))
Var tillbaka vid campingen vid tiotiden. Öppnade boxen med vin vi hade med oss. Tog två glas o jag kan meddela att det räckte, hae ju inte ätit sedan kl tolv typ :-S Blev en ganska lugn kväll annars, många var trötta. Släckte lampan vid halv ett tror jag.
Lördag:
Alarmet ringde vid sju. Usch! HATAR tidiga morgonar men då var det lätt. Orsak: ULLARED :-)) Jag, mamma o Lena skulle åka kl 8 och Emelie, Ann, Maggan o Tovis åkte kl 9. (Killarna åkte på folkrace, behöver jag säga det?) Var nästan helt folktomt då vi kom till Gekås vid halv nio. Skönt! Man kunde gå utan att trängas men det blev värre. Jag o mamma var klara vid typ tolv så vi gick ut från Gekås o gick o kikade i de andra affärerna runt omkring. Vid halvtvå så åkte vi tillbaka till campingen, jag, mamma, Maggan o Tova. De andra gick längre, var inte tillbaka förrän fyra tror jag. Blev en hel del handlat där men jag handlade bara för 700 kr, måste vara rekordbilligt :-)) Jag köpte en klänning, blus, leggins, nattlinnen ,underkläder, strumpor, cd-skiva med Johnny Cash o parfym.
På kvällen grillade vi o drack lite vin. Var även denna kväll lugnt. Kom i säng redan strax efter elva.
Söndag:
Vaknade redan vid halv sju då Robin dundrade ner för våningssängen. Han skulle åka med tidigt upp till banan. Jag o mamma städade stugan o åkte sedan iväg mot banan.
Dagen började bra och bilarna fungerade. I andra omgången så fick Stefan en rejäl hjälp in i en vall, inte så schysst. Rödflaggat heat! Han blev lite stel men var ingen större fara. I semifinalen så var det Robbans tur. Han gjorde en lugn rullning och blev liggande på taket o vad för dom där nötterna till funktionärer? Jo, dom välte inte tillbaka bilen utan han fick klättra ut ändå sen fick den ligga så en bra stund. Då dom vänt tillbaka den så började det brinna i motorn. Herregud vilket rabalader. Men vad ska man ha funktionärer till om dom inte hjälper till? Fy skäms, säger jag. Vi fick tre förare till tre finaler. Zälle i C-final, "Månen" i B-final och Jimmy i A-final. Detta blir bra tänkte jag :-)) Började bra iaf då Zälle vann sin final. Men "Månen" kom inte till start i B-finalen. Vet inte riktigt varför. Jimmy fick det tufft i A-finalen, han mötte två andra micror som gick som ett jehu. Tufft! Riktigt nervöst innan start. Han kom ut som tvåa o började jaga den där lilla svarta faran i ledning. Fyra varv tror jag han var med men sen ville inte motorn längre. Oh, va arg han va. Tror det är tredje året på raken han är i en A-final i Skene utan att ha vunnit. Är de inte dags att ta hem segern nästa år, eller vad säger du? :-))
Har många bilder från den gångna helgen men lägger in dom i ett annat inlägg.
Här har ni en lång rapport från helgen, har säkert missat nått men men så är det, kan inte komma ihåg allt. Har vart en jättekul helg.
Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på "Supernatural", somnar säkert efter en kvart för jag är så trött men vill se den serien. Imorgon o resten av veckan är det jobb som gäller.
Ha det bra!!