03 september 2008

En vanlig onsdag...

Meningen var att jag idag skulle ta tag i alla mina saker som jag har under trappan upp till övervåningen här hemma. Har samlat allt jag fått i julklappar och fördelsedagspresenter i lådor men det ligger i oreda. Vill t ex ha porslin i en låda. Lite mer organiserat så jag vet vad jag har i varje låda när den dagen kommer, vilket blir inom en snar framtid hoppas jag.

Har annars idag varit i skolan och haft Psykologi. En ganska intressant kurs. Detta trodde inte jag om mig själv, att jag kunde tycka om psykologi men det är helt ok. Detta är mycket pga våran lärare och det arbetsupplägget vi har.

Pratade med min kompis och frisör Malin förrut. Ska klippa mig och göra slingor på torsdag nästa vecka, ser verkligen fram emot detta. Dels att få håret i ordning och sen att få träffa Malin, vilket inte är varje dag jag gör :-) Det är kul att prata med henne.

Är ledig imorgon och på fredag ska bli skönt. Funderar på att åka till Trollhättan och fixa naglarna imorgon men jag vet inte. Vad tycker ni? Får se hur läget ser ut imorgon.

Nä, nu ska jag kolla lite på film innan det blir att nana sängen :-)

Nattinatti!!!