21 juli 2009

Tillbaka i vardagen

Vid åttatiden i söndagskväll så kopplade jag av husvagnen hemma på uppfarten. En vecka hade redan sprungit förbi o detta i en rasande fart. Det är lika tråkigt varje år när man ska lämna campingen o Motala :-(( Jag tycker det är kul att åka dit, trots att det var 14:e året vi åkte iår.
Vaknade upp på söndagen o kikade ut genom fönstret, åh nej, det var mulet men det regnade iaf inte, detta började inte förrän vi kom till Dunteberget, folkracebanan. Det började hällregna :-(( Det lugnade väl ner sig emellanåt men slutade aldrig helt. Stefan vann sitt första heat, blev tvåa i andra och efter det så åkte vi faktiskt, var inte direkt lockande att stanna kvar i regnet. Åkte till campingen o plockade in det sista, käkade pizza o drog sen iväg hemåt.

Här kommer några sista bilder från Motalaveckan 2009

Nu är man åter tillbaka i vardagen. Imorses när väckarklockan ringde så visste jag knappt var jag var. Var värre idag än igår. Sitter nu framför TV:n o "Allsång på Skansen", efter det blir det "Morden i Midsomer". När det är slut då kommer jag nog slockna rätt så fort, är en aning trött s det är tur att man jobbar kväll imorgon.

Ha en fortsatt bra kväll...Kramkram