10 april 2009

Sol &Vår = Trädgådsarbete

Jag o mamma tog i förmiddags en sväng in till sta´n för att gå på marknaden som var vid Kronocampingen. Det var så mycket folk överallt, o man blir ju bara en aning irriterad när folk stannar mitt i vägen för att prata med någon som dom känner så att man inte kommer förbi. Jag hade tänkt att jag skulle köpa chokladtoppat, såna där goda som nästan bara finns att köpa på just marknader, o sen ville jag köpa hemmagjord nougat men det blev inget av dessa två. Orkade inte trängas med allt folk framför ståndena. Jag köpte iaf två flaskor med cider från Brunneby Musteri, vi brukar åka dit när vi är i Motala eftersom det ligger endast tre mil därifrån. Den är att rekommendera.

Eftermiddagen har vi tillbringat ute i trädgården. Jag har klppt våra buskar som vi har vid stora ingången, Robin har grävt ur det som en gång var en rabatt (som nu är en rabatt igen) o mamma har krattat upp dom löv vi inte krattade upp i höstas.
Jag har givetvis hunnit med att sitta i solen lite oxå. Är ju ett måste :-))

Blir en lugn kväll hemma, skulle vart barnvakt men det blev ändrade planer. Det blir till att titta på "Så ska det låta" o "SingingBee". Lånade några dvd-skivor av Karin med McLeods Döttrar så det blir väl att titta på dom oxå. Men blir ju en tidig kväll då jag ska jobba kl 7 imorgon bitti.

Ha en fortsatt Trevlig Långfredag... Kram på er